19 Mart 2015 Perşembe

Bohça nasıl hazırlanmalı ?

Kadife kutusu içinde seccadesi, tesbihi, desenli sabunu, iğne oyalı ipek şifon mevlüt örtüsü ve özel kutusunda kadife kaplı Yasin-i Şerif ile güzel bir kombin.

Hep sorulan bir soru. Söz veya nişan bohçası içine neler konur? 
Elimden geldiğince anlatayım efendim.


Öncelikle hediye verilecek kişi gibi bohça verilecek kişinin hayat görüşü, tarzı zevkleri önemlidir. Ve bence ne kadar çok şey koyduğunuzdan daha önemli olan ne kadar itinalı ve özenli seçimler yaptığınızdır.

Bütçe çok önemli. Ben tüm müşterilerime bunu derim. Nihayetinde ben de bir tüketiciyim. Bu sebeple bu tarz alışverişlerde ayrılabilecek bütçeyi bilmek seçimleri kolaylaştırır.


Bu bohçayı biz Cemre'nin kayınvalidesi için hazırladık. Kibar gelinimiz sağolsun bütçesini baştan tüm samimiyeti ile bizimle paylaştı. kendi tarzını anlattı. Ayrıca damat beyin ve tüm aile fertlerinin de tarzlarından bahsetti.

hal böyle olunca kayınvalide için önerimiz bu sade ama bir o kadar şık takım oldu. O da çok beğendi, biz de ve hatta gören herkes de...

En büyük mutluluk bu.

Uzun sözün özü ve bu yazının ana fikri şudur :) Size kim ne derse desin. Siz ayırdığınız bütçe ile alabileceğiniz en şık ve kişiye özel seçimler ile nasıl bir bohça yapacaksınız onu düşünün. Emin olun en iyi seçim bu.

Aman ne gerek var diyenlere de hep şunu derim. Bu gereklilik değildir efendim. Bu nezakettir, güzelliktir. Sizin için itina ile hazırlanıldığını görmek sizi nasıl mutlu edecek ise karşı tarafı da o kadar mutlu eder. Bu güzellikler için fırsat yakaladınız mı değerlendirin bence.


Hiç yorum yok: