25 Ocak 2013 Cuma

Bloğumuzu çok mu beğendiniz?

Efendim bu başlık nereden çıktı demeyin. Bir ziyaretçimiz sağolsun blog sayfamızı o kadar çok beğendi ki dikkatimizi çekiverdi hemen. Kim acaba bu diye bakınca da böyle bir görüntü alıverdik.




85.106.*.**   ip adresi ile bizi çok beğenen ziyaretçimiz için bu yayın :)

Ziyaretçilerimiz doğal olarak yukarıda yazdığım saçma sapan yazının ne anlama geldiğini anlamaya çalıştılar. Çok soran oldu. Açıklamak istedim. 

Efendim bazı kişiler tüm blog sayfamızı indiriyor bilgisayarına. Daha sonra biz ürün görsellerimizi sayfasında bilgimiz dışında yayınlayan ve hatta bunu, satıyoruz biz bu ürünleri diye yapan çok insan, firma görüyoruz. Çoğundan da siz dostlarımız haberdar ediyorsunuz bizi. Gerçekten iyi ki varsınız.
İşte bu yazının amacı, bakın yaptıklarınız takip edilebilir ve izlenebilir. Hatadan dönün demek için dokundurmadır :)

Lütfen Bize değil öncelikle kendinize saygılı olun. Başkasının ürünlerini bizim ürünlerimiz demek ne çirkin, ne yalan, ne ayıp... Ayrıca suç. 


4 yorum:

Unknown dedi ki...

nasıl yani anlamadım:)nasl bişi bu

Pelin Yazıcı dedi ki...

Bu şu sevgili Başak. İzinsiz site indirme, hakaret içeren yorum yazma vs gibi hareketler izlenebilmekte ve tespit edilebilmekte. Bu sebeple emeğe ve insana saygı şart. :)

fuska dedi ki...

çok hoş bir post hazırlamışsın. eline sağlık. emek hırsızlarının blog adreslerini vermek onlara prim yaptırıyor, site trafiklerini arttırıyor. ama böyle şahane olmuş. ismi lazım değil, adresi bu :))

Pelin Yazıcı dedi ki...

Sağol sevgili Fuşka. Gerçekten artık çok sıkıldım ben bu tarz insanlardan. Aynen de dediğin gibi. İsmi lazım değil ama adresi bu :)