8 Eylül 2011 Perşembe

Söz Mendili


Gümüş renk kutu, beyaz kurdele ve taş broş... Yeni söz mendili modelimiz gümüş ve beyazın hakim olduğu bir organizasyon için tasarlandı. Şık bir sunum oldu. Konsept ile bütünleşti. Gümüş şamdanlar içinde beyaz mumlar, aynalar ve beyaz çiçekler... Gümüş suplalar içinse servisler, içlerinde misafirler için hazırlanmış söz mendilleri...


2 yorum:

burcu dedi ki...

harikulade bir söz mendili için diyebilecek bişey bulamıyorum kelimelerim kifayetsiz kalıyor:) hem isteklerime bu kadar uygun,hem yaratıcılığın sınırlarını bu kadar aşıp nasıl bir yaratıcılık eseri koydun ortaya pelincim böyle.biz kültür dershanesi ekibi olarak ağzımız beş karış açık kaldık ekran karşısında.hayatım boyunca hep özel bi yere sahip olucak bu mendiller için sana nasıl teşekkür etsem azdır.emeğine,aklına ama herşeyden önce o sıcacık yüreğine sağlık.onlarca km uzaktan bunu bana hissettirebildiğin için sonsuz teşekkürler.daha işimiz bitmedi senle daha bunun bohçası var,söz yastığı var varda varrrrr :))

Pelin Yazıcı dedi ki...

Canım benim asıl güveninden dolayı ben teşekkür ederim. At, mendil birleşince ne olur derken sana süpriz olsun dediğimde gösterdiğin güven olmasa bu çıkmazdı emin ol. Bir de bana çok güzel anlettın. Sen anlatınca seni, nişanlını, ortak zevklerinizi ortaya böyle güzellikler çıktı... Mutluluklar hayatım. Seninle daha çok işimiz var, çok :))