7 Haziran 2011 Salı

Söz Mendili ve Sepeti

Sevgili Rana için hazırlamış olduğumuz söz mendilleri ve sepeti. Naturel bir çalışma olsun ama aynı zamanda çok şık olsun istedik. Biz çok beğenerek yaptık. Tarçının yaydığı hoş koku ile çalışmak ayrı keyifti.





Detaylarını sunmaya çalıştığımız mendillerimiz ve sepetimiz görücüye çıktı. :) İlk güzel tepkiyi tabi ki Rana 'dan istedik. O da geldi :)

Beğenmene çok sevindik sevgili Rana. Şimdiden hayırlı olması dileği ile çok tebrik ederim canım.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Pelin Hanım elinize,emeğinize sağlık ikiside düşündüğümden güzel oldu.Herşey için teşekkürler.İlginiz ve alakanız için de ayrıca teşekkürler... :)

Pelin Yazıcı dedi ki...

Rica ederim sevgili Rana. Asıl güvendiğin ve bizi tercih ettiğin için ben teşekkür ederim hayatım. Ömür boyu sürecek mutluluk dilerim.
Sevgiyle

Unknown dedi ki...

fiyatı nedir satın alma ımkanımız varmı

Unknown dedi ki...

fiyatı nedir

Pelin Yazıcı dedi ki...

merhaba tabi ki satın alma imkanınız var. bize w.app, mail veya telefon ile ulaşırsanız detayları görüşebiliriz.
w.app. 0 532 5124108
mail : pelin@bdhbilgisayar.com
tel : 0 532 5124108 & 0 256 2137315

Adsız dedi ki...

Söz mendili söz kesilirken dağıtılan hediyelik bir şey midir birde herkesemi dağıtılır yoksa sözden önce davetiye gibi dağıtılır bana söz mendili ile ilgili açıklama yaparsanız sevinirim :D

Pelin Yazıcı dedi ki...

Merhaba,
söz mendili kız istenip verildiği zaman misafirlere dağıtılır. Ayrıca damat için özel bir tane hazırlanır. Kızımızı verdik demektir. Hatta mendil almak da denir kız isteyip almaya bazı yörelerde.