26 Ocak 2011 Çarşamba

Nişan Kutusu










Sevgili Merve için hazırlamış olduğumuz kutu. Söz mendilleri ve nişan yastığı ile uyumlu olması için tercih ettiğimiz süslemede dantel, inci ve altın sarısı krem renk ile kombine edildi. Kendisine henüz ulaştırmadık. Ama şimdi telefon ile arayıp yayında diyeceğim. :)



10 yorum:

tülin dedi ki...

NE KADAR ŞIK TASARIMLAR YAPMIŞSINIZ.
Tebrik ederim.

Pelin Yazıcı dedi ki...

çok teşekkür ederim sevgili Tülin.

Adsız dedi ki...

merhaba bunu nasıl yapıyorsunuz o kadar güzel yapmışsınız ki paylaşmanızı beklerim açıkçası durumu olmayıp alamayanlar için ..

Pelin Yazıcı dedi ki...

öncelikle teşekkür ederim. Paylaşırım umarım bir ara. Bunun için yaparken çekim yapmak lazım ki inanın bir işin başında yaparken çekim hiç aklımıza gelmiyor. Bir ara anlatırım ama.

MERVE dedi ki...

Pelin hanım kutu, söz mendilleri ve yastık elime ulaştı. Hepsi birbirinden harika olmuş.Beklediğimden bile daha güzeller elllerinize sağlık...

Pelin Yazıcı dedi ki...

Beğenmene çok sevindim Merveciğim.Umarım senin için çok güzel günlerin başlangıcı olsun.Sevgilerimle...

Unknown dedi ki...

Pelin Hanım yaptıklarınıza hayran kaldım ellerinize ve emeğinize sağlık size bir sorum olacak gerekli malzemeleri özellikle de kutuları nereden temin ediyorsunuz.

Unknown dedi ki...

Pelin Hanım yaptıklarınıza hayran kaldım elinize emeğinize sağlık hepsi de birbirinden güzel. size bir sorum olacak büyük kutuları nereden temin ediyorsunuz.

Pelin Yazıcı dedi ki...

Teşekkür ederim sevgili Dilek. o kutuları da biz yapıyoruz. Yani dışarıdan almıyoruz.

Adsız dedi ki...

süper olmuş elinize sağlık,sürekli takıp edıyorum sızı.nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız cokk güzel olmuş???