23 Ocak 2012 Pazartesi

Nişan Organizasyonu

Sevgili Selen ile Ali'nin nişan organizasyonunu yaptık. Geçen hafta hummalı bir çalışmanın arkasından Pazar sabahı arkadaşlar ile yapılan bir kahvaltı ile güne başladık. Öğleden sonra mekanımıza gittik ve başladık süslemeye.

Sonuç güzel oldu :) Misafirlerimizin hepsi çok beğenmiş. Gelin kızımız bayılmış :) Bugün konuştuk telefon ile. Dönüşler çok hoş oldu yine. Yüzümüzün akı ile bir organizasyonu daha nihayetlendirdik.





Temamız notalar ve kelebekler idi. Neden ? Çünkü Selen müzik öğretmeni ve kelebekleri çok seviyor :) Mekanımız da taş duvarlar, tuğlalar ve ağaçların birlikteliği içinde olduğundan jüt, nota ve kelebek mekana da çok iyi uydu.

Ağaçlara kelebek garlandlar hazırlandı, beyaz kurdeleler ile zenginleştirildi. Duvarlara, ağaç gövdelerine kelebekler konduruldu. Masa kartlarımız yine notalı fon ile hazırlandı. Hediyelik mumlarımız jüt, dantel ve kelebek ile detaylandırıldı. Masa runnerlarımız jüt.



Farklı sandalye gruplarımız vardı. Ahşap sandalyelerimizi yine jüt, kırnap ve kelebek ile süsledik. Ortaya böyle bir sandalye düzeni çıktı.

Görünmesini istemediğimiz bir bölümü yine paravan hazırlayarak böldük. Tabi ki jüt ile ve kelebekli :)

Bu arada masaların üzerinde beyaz çiçeklerimiz de vardı. Ancak resimleri çiçeklerden önce çekmiştim. Belirtmek isterim :)



Ortaya böyle bir sonuç çıktı. Bu arada işbirliklerinden dolayı Aydın Rıfat Bey Konağı işletmecisi Cevdet Beye ve tüm çalışanlarına ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Pelin Home ekibi olarak güzel bir işe daha imza atmış olmaktan mutluyuz. Haftaya bir düğün ve bir kına gecesi ile karşınızda olacağız. :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Muhteşem görünüyor. Çok farklı ve hoş :)

Pelin Yazıcı dedi ki...

teşekkür ederim.